dyreklinikk undersider

Vaksinasjon, ID-merking, Pass

Hunder og katter bør vaksineres for å beskyttes mot alvorlige og potensielt dødelige sykdommer som finnes i Norge. For hunder er dette vaksiner som beskytter mot parvovirus, smittsom leverbetennelse og valpesyke, og for katt mot kattepest og katteinfluensa. Vaksiner mot kennelhoste er i tillegg påkrevet i løpet av det siste året  hvis man skal reise bort og la hunden være på kennel eller delta på en del utstillinger. 

Skal man ha hunden eller katten sin med seg på reise må den også ha  vaksine mot rabies (alle land unntatt Sverige), og ha pass. For å utstede pass må dyret være id-merket, eller id-merkes i forbindelse med passutstedelsen.   

Andre vaksiner som beskytter mot sykdommer som for eksempel leismaniose og leptospirose bør også vurderes avhengig av hvor i verden man skal reise. Ta gjerne kontakt forut for reisen for å finne ut hvilke vaksiner som anbefales.

For mer informasjon om reise med dyr: 

mattilsynet.no

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Romsås Dyreklinikk

Romsås senter 1
0970 Oslo

Kontakt:

Tlf: 22 10 08 58
Epost: post@romsasdyreklinikk.no

Personvern

Innhold © Romsås Dyreklinikk. Webdesign © 2019 av Web Norge.

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for MHSERVICE med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.