dyreklinikk undersider

Den triste dagen - Når dyret må avlives

Dessverre vil det før eller siden komme en dag da dyret bør få slippe. Noen ganger er det akutt sykdom hvor man må ta en avgjørelse der og da - men for de aller fleste er dette etter en tids sykdom/ alderdom hvor man kan få litt tid til å ta det inn over seg.

For de som ønsker at hunden eller katten skal få sovne inn hjemme når tiden er kommet og ikke på en klinikk så kan vi være behjelpelige med det.

I den grad vi kan så tar vi slike hjemmebesøk etter stengetid slik at vi kan ta den tiden vi trenger, uten å måtte forhaste oss.  Den siste avskjeden skal være verdig og god for både dyr og eier. Etter avlivingen tar vi med oss dyret som siden hentes til kremering. 

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker en samtale om dette. 

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Romsås Dyreklinikk

Romsås senter 1
0970 Oslo

Kontakt:

Tlf: 22 10 08 58
Epost: post@romsasdyreklinikk.no

Personvern

Innhold © Romsås Dyreklinikk. Webdesign © 2019 av Web Norge.

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for MHSERVICE med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.