dyreklinikk undersider

Medisinsk utredning

Indremedisin omfatter alle indre organer og funksjoner slik som hjerte, fordøyelsesorganer, blod og stoffskifte. Noen ganger oppfatter eier bare at dyret ikke “er seg selv” uten at man kan sette fingeren på det på noen måte, andre ganger kan dyret være sykt med oppkast, diare, vektnedgang, økt tørste. Det kan skyldes akutt sykdom eller mer kronisk forløp og kan innimellom være vanskelig å diagnostisere der og da.

Noen ganger kan en enkelt blodprøve gi svar, andre ganger må det mer omfattende prøver til eller flere prøver over tid for å følge sykdomsutviklingen. Røntgen, ultralyd, CT/ MR kan i de fleste tilfeller gi endelig svar hvis man ikke kommer i mål med bare en blodprøve.

Vi har maskiner for avlesing av vanlige blodprøver og digitalt røntgen på klinikken og bruker Vetscan for undersøkelser som krever CT/MR.

Når du merker symptomer på sykdom hos ditt dyr bør du bestille en time hos oss. Om en visuell utredning ikke avdekker sykdom tar vi blodprøver og evt. ultralyd og røntgen.

Vi har lang erfaring innen tannbehandling, hud, allergi og kirurgisk inngrep. Ditt kjæledyr er i gode hender hos oss.

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Romsås Dyreklinikk

Romsås senter 1
0970 Oslo

Kontakt:

Tlf: 22 10 08 58
Epost: post@romsasdyreklinikk.no

Personvern

Innhold © Romsås Dyreklinikk. Webdesign © 2019 av Web Norge.

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for MHSERVICE med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.